Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Δ. Κολγιώνης: «Τα προσωπικά κόμπλεξ κάνουν κακό στην Αγροτική Έκθεση Φερών»

Επιτυχημένη χαρακτήρισε την διεξαγωγή της 25ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, ο Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Δημήτρης Κολγιώνης, με την επισκεψιμότητα να είναι ιδιαίτερα μεγάλη προσφέροντας στην οικονομίας της περιοχής. Ο κ. Κολγιώνης δεν άφησε ασχολιάστες και δηλώσεις που προηγήθηκαν για την «κακή διοργάνωση», λέγοντας ότι είναι προσωπικά κόμπλεξ προς τον ίδιο με αποτέλεσμα να κάνουν κακό στην Αγροτική Έκθεση.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη:

«Εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά και για έξι ημέρες επισκέφτηκαν, θαύμασαν και περιηγήθηκαν στους χώρους της Αγροτικής Έκθεσης. Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε επίσης και η Εμποροπανήγυρη,  με αποτέλεσμα στην πόλη των  Φερών να επικρατεί το αδιαχώρητο όλο αυτό το διάστημα. Καφέ, καταστήματα εστίασης,  εμπορικά καταστήματα και ξενοδοχεία όλες αυτές τις ημέρες ήταν ασφυκτικά γεμάτα.

Οι εκθέτες εσωτερικού χώρου με τα περίφημα τοπικά μας προϊόντα δηλώνουν ικανοποιημένοι με την κίνηση και τις πωλήσεις που έκαναν.

Οι εκθέτες εξωτερικού χώρου με τα αγροτικά μηχανήματα και τα παρελκόμενα, πέρα από τις συζητήσεις που έκαναν με τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το οριστικό κλείσιμο των συμφωνιών.

Επίσης ικανοποιημένες από την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου δηλώνουν και οι εταιρείες ενημέρωσης και παροχής συμβουλών αγροτών και κτηνοτρόφων.

Η Αγροτική Έκθεση Φερών επιτέλους βρήκε το βηματισμό και τον προσανατολισμό που της αξίζει!

Το ότι κάποιοι από προσωπικό κόμπλεξ απέναντί μου, βγαίνουν στο αγαπημένο τους ραδιοφωνικό σταθμό και δηλώνουν τα αντίθετα, μόνο κακό κάνουν στο θεσμό της Αγροτικής Έκθεσης, στις Φέρες και τους ανθρώπους της γενικότερα.»

                                                                                   Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                       ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

                                                                                     & Δ.Ε. ΦΕΡΩΝ

                                                                          ΚΟΛΓΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη