Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Εκδήλωση Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης: «200 Χρόνια Ελλάδα-101 Χρόνια Αλεξανδρούπολη: Από την γέννηση στην δημιουργία»

Εκδήλωση με θέμα «200 Χρόνια Ελλάδα-101 Χρόνια Αλεξανδρούπολη: Από την γέννηση στην δημιουργία» διοργανώνει η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 22 Ιουλίου και ώρα 20.00 στον χώρο του δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Φλοίσβος”.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης που ακολουθεί. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ για τις υπαίθριες εκδηλώσεις λόγω Covid-19.

Το δελτίο τύπου:

 Η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «200 Χρόνια Ελλάδα-101 Χρόνια Αλεξανδρούπολη: Από την γέννηση στην δημιουργία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου και ώρα 20.00 στον χώρο του δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Φλοίσβος”, απέναντι από τη δημοτική πλαζ του ΕΟΤ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

19:30 Προσέλευση

20.00 Έναρξη -Χαιρετισμοί

-Παρουσίαση του Λευκώματος «Οι Φιλαρμονικές του Δήμου Αλεξανδρούπολης» της Βασιλικής Ουλμπασάλη

-Εμβατήρια από τη Φιλαρμονική Αλεξανδρούπολης .Πρώτη παρουσίαση  εμβατηρίου “ΔΟΜΝΑ ΒΙΖΒΙΖΗ“  σε μουσική της Μαέστρου της Φιλαρμονικής Αλεξανδρούπολης Βασιλικής Χατζηβασιλειάδου

-Ομιλία του καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννη Μπακιρτζή με θέμα: «Η Θράκη κατά την επανάσταση και μετά από αυτήν»

-Συνθέσεις  σύγχρονων Ελλήνων συνθετών από τη Φιλαρμονική

Συντονισμός και παρουσίαση η Δημοσιογράφος Όλια Γκαντανίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Πολιτισμού για τις υπαίθριες εκδηλώσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email