Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: «Οι αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι της»

«Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού» είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη δολοφονία της κόρης του στη Ρόδο.

Mνήμες από τις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα ξύπνησε η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μια από αυτές η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από άνδρες στη Ρόδο όπου σπούδαζε. Υπενθυμίζουμε ότι οι δολοφόνοι της, Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσαϊ, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής ασχολήθηκε η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ». Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ο οποίος καθήλωσε με τα λόγια του.

«Να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις»

«Εγώ θέλω να σταθώ, σε ότι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας, ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου. Κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως, και έδωσαν κατάθεση γι’ αυτό το περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη; Δεν ξέρω, πάντως εγώ τους θεωρώ πρώτους δολοφόνους του παιδιού μου. Οι αστυνομικοί, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν, να αισθάνονται σαν χειρουργοί και εκείνη τη στιγμή κρέμεται η ζωή ενός συνανθρώπου τους. Το μνήμα της κόρης μου είναι απέναντι από τη σχολή αστυφυλάκων Διδυμοτείχου».

Πηγή: tovima.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη