Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Εντός της εβδομάδας οι πληρωμές σε Market Pass, Youth Pass και Επιδόματος Θέρμανσης

Ελάχιστες ημέρες απομένουν για την πολυαναμενόμενη καταβολή του market pass για τις πληγείσες περιοχές, του επιδόματος νέων αλλά και η πρώτη προκαταβολή για το επίδομα θέρμανσης:

Αναλυτικότερα:

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου:

Θα δοθούν τα χρήματα του Market Pass Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 στους δικαιούχους του Market Pass II σε πληγείσες περιοχές. Τα χρήματα στους λογαριασμούς ή στις άυλες κάρτες των δικαιούχων αναμένεται να εμφανιστούν έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

Καταβολή επιδόματος προσωπικής διαφοράς. Ενίσχυση 100 έως 200 € σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά. Το επίδομα αφορά 739.926 συνταξιούχους.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου:

Θα πληρωθεί η ενίσχυση 150€ στους δικαιούχους του Youth Pass που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία εμφάνισης των χρημάτων θα ποικίλει ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου:

Θα δοθεί η προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που τιμολογήθηκαν έως την 30ή Νοεμβρίου 2023  για το Επίδομα θέρμανσης,  υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 8η Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για την πρώτη καταβολή, θα ακολουθήσουν ακόμα 2 εντός του 2024.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη