Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επίλαρχος μποντιμπιλντεράς αφιερώνει Χρυσό Μετάλλιο στην 23 ΤΘΤ

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε χθες βράδυ σε αγώνες σωματοδόμησης, ο γνωστός Έλληνας αθλητής Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο Επίλαρχος Γεώργιος Μαργαρίτης που υπηρετεί στην 23 ΤΘΤ στην Αλεξανδρούπολη, μετέβη με την Εθνική Ομάδα της ΠΟΣΔ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης), στη Μάλτα όπου διεξάγεται το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και fitness.

Σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και συγκεκριμένα πριν περίπου μία ώρα, αγωνίστηκε στην κατηγορία Classic Physique, όπου και κατέλαβε την 1η Θέση (του απονεμήθηκε και η Elite Pro Card).

Ο Εθνικός μας Ύμνος που ακούστηκε στη Μάλτα και το Χρυσό Μετάλλιο, αφιερώθηκαν από τον Επίλαρχο Μαργαρίτη σε όλα τα στελέχη της 23 Τεθωρακισμένη Ταξιαρχίας του Έβρου.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, κατάγεται από την Πύλη Τρικάλων και διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Είναι από τους έμπειρους πρωταθλητές της κατηγορίας Classic Bodybuilding, όπου αγωνίζεται από το 2010.

Με συνεχείς παρουσίες σε εγχώριους και διαγωνισμούς στο εξωτερικό, εντάσσεται στην IFBB από το 2016, με αρκετές πρωτιές στην κατηγορία Classic Bodybuilding στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα και διακρίσεις σε διεθνή meetings της IFBB International!

Έχει βραβευθεί από τον Τεθωρακισμένο τ. ΥΦΕΘΑ, Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έχει παρευρεθεί και σε αγώνα του στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: kranosgr.com

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email