Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Επίσκεψη Προέδρου ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ στον βόρειο Έβρο

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε περιοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκου Ανδρουλάκη στον βόρειο Έβρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του αυτής, συνοδευόμενος από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στελέχη και φίλους του κόμματος, συνάντησε πλήθος κόσμου στα Δίκαια και την Ορεστιάδα, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών μας στην καθημερινότητά τους,όπως η απαξίωση των δημοσίων συγκοινωνιών και υποδομών, η εγκατάλειψη των μονάδων υγείας του ΕΣΥ, η ακρίβεια σε προϊόντα και υπηρεσίες, που οδηγούν στην άμβλυνση του δημογραφικού προβλήματος της ιδιαίτερα πληγείσας περιοχής μας.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε προσωπική επίσκεψη, συνοδευόμενος από το Γραμματέα της Ν.Ε.,στην κατοικία του ζεύγους Αραμπατζή στη Μάνη Διδυμοτείχου, τηρώντας την υπόσχεσή του και ενδιαφερόμενος για τους ίδιους ατομικά, σε χρόνο που η έμπρακτη στήριξη του ζεύγους με τη δωρεά τους προς το ΕΣΥ και συγκεκριμένα προς το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, δεν αποτελεί πλέον είδηση.

Η περιοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. στον βόρειο Έβρο ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και συνάντησή του με στελέχη του κόμματος στο Διδυμότειχο.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, αποδεικνύει διαρκώς και εμπράκτως ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων και ακόμη περισσότερο των Ελλήνων της ελληνικής περιφέρειας και των ακριτικών περιοχών. Διαισθανόμενο το χρέος του, εθνικό και κοινωνικό, να στηριχθούν οι ακριτικές περιοχές και οι κάτοικοί τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η δημογραφική κρίση θα οδηγήσει τον βόρειο Έβρο αλλά και όλες αυτές τις περιοχές που φθίνουν, σε τραγικά αποτελέσματα για το σύνολο της πατρίδας μας, όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη