Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη της Ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη στον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο – Καταγραφή προβλημάτων και μεταφορά τους στο ευρωκοινοβούλιο

Όσο θα περνούν οι μέρες και θα πλησιάζουμε στις κάλπες για την Ευρώπη, τόσο θα πυκνώνουν οι επισκέψεις ευρωβουλευτών και υποψηφίων ευρωβουλευτών στον Έβρο, με τους κομματικούς μηχανισμούς να εντείνουν τις προσπάθειες τους και να ξεδιπλώνουν το διακύβευμα τους, καλώντας τους πολίτες σε συμμετοχή και όχι σε αποχή.

Στον Έβρο βρέθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Μαρία Σπυράκη, προκειμένου να συναντήσει από κοντά φορείς και θεσμικούς καταγράφοντας προβλήματα, ακούγοντας προτάσεις και εξηγώντας τι ίδια έκανε όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Η κυρία Σπυράκη θέλησε να δει και τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο, ώστε να έχει μαζί του μια συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν τον νομό και τους κατοίκους, ειδικά μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, που άλλαξε την ατζέντα των προτεραιοτήτων και η ανασυγκρότηση του Έβρου έγινε κυρίαρχη στόχευση. Το ζήτημα του δημογραφικού, βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών της, θεωρώντας πως θα πρέπει να αναπτυχθούν πολιτικές και στρατηγικές αναστροφής αυτής της κατάστασης, καθώς ο νομός έχει πολλές δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης.

Η κυρία Σπυράκη ευχαρίστησε πολύ τον σεβασμιότατο για την συνάντηση αυτήν αλλά και για το γεγονός, ότι κάθε φορά που συζητά μαζί του γίνεται σοφότερη από τον εμπνευσμένο λόγο του και την εμπεριστατωμένη σκέψη του. Η ευρωβουλευτής δεν παρέλειψε να τονίσει στο κλείσιμο της επίσκεψης της, το ποσό σημαντικό είναι οι πολίτες να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία, καθώς η Ευρώπη μας αφορά όλους και από τα όργανα της λαμβάνονται σχεδόν το 80% των αποφάσεων που αλλάζουν ή επηρεάζουν την ζωή μας και το μέλλον της χώρας μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη