Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επαγγελματικές απολυμάνσεις από την Τech Cleaning για την μέγιστη ασφάλεια στους εσωτερικούς χώρους

Τώρα που μπαίνει το φθινόπωρο και βρισκόμαστε περισσότερο στους εσωτερικούς χώρους είναι πιο απαραίτητη από ποτέ μία καλή απολύμανση, ώστε να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς στο περιβάλλον που ζούμε ή εργαζόμαστε. Αρκεί να εμπιστευτούμε τους ειδικούς που μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά, με συνέπεια και επαγγελματισμό, και με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της καθαριότητας.

Η εταιρεία Tech-Cleaning διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την εκτέλεση υγειονομικών εφαρμογών στο χώρο της απολύμανσης, απεντόμωσης και καταπολέμησης τρωκτικών. Χάρη στο εξειδικευμένο της προσωπικό, τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, εγκεκριμένων σκευασμάτων και την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, η εταιρεία Tech-Cleaning δύναται να δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Απολυμάνσεις σε ιδιαίτερα ευαίσθητους χώρους, όπως π.χ. νοσοκομεία, χώρους φιλοξενίας μεταναστών, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.α. με χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων από τον Ε.Ο.Φ. σκευασμάτων, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εκδήλωσης λοιμωδών νοσημάτων και η εξάπλωση μικροβίων.

Απεντομώσεις για την καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων όπως π.χ. κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, κοριοί, ψύλλοι, σκορπιοί κ.α.

Μυοκτονίες για την καταπολέμηση των τρωκτικών με την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών ασφαλείας, με τη χρήση μυοκτόνων σκευάσματων και τη δημιουργία ζωνών προστασίας. Τέλος, σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση δολωμάτων π.χ. χώροι παραγωγής τροφίμων, γίνεται χρήση παγίδων σύλληψης με κολλητική επιφάνεια και μη τοξικά δολώματα ανίχνευσης.

Για περισσότερεςπληροφορίες:

Τηλ.: 25510 83040

Διεύθυνση: Τυρολόης 4, 68132, Αλεξανδρούπολη

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email