«Επιβεβαιώνουν» και οι κυνηγοί την αυξημένη παρουσία παράτυπων μεταναστών στον Έβρο – Συστάσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης προς τα μέλη του

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης που δυστυχώς έρχεται και αυτή να επιβεβαιώσει την αυξημένη κινητικότητα από πλευράς παράτυπων μεταναστών στον Έβρο και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Η ανακοίνωση καταδεικνύει την υπεύθυνη στάση που κρατά ο Κυνηγετικός Σύλλογος, αλλά και μία ακόμα παράπλευρη χρησιμότητα της παρουσίας των κυνηγών στις δασικές εκτάσεις του Έβρου, όπως αντίστοιχα των ιδιοκτητών των καλυβών του Δέλτα για τις παραποτάμιες εκτάσεις. Από την άλλη βέβαια, δυστυχώς, δείχνει ότι το μέγεθος του προβλήματος με την αυξημένη ροή μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό του νόμου φτάνει πια σε όρια επικινδυνότητας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ενημερώνει τα μέλη του πως παρατηρείται μεγάλη προσέλευση λαθρομεταναστών στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης το διάστημα αυτό. Για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών (κλοπές αυτοκινήτων, εμπόδια στην κίνηση κ.α), συστήνει στους κυνηγούς μέλη του να αποφεύγουν να εξασκούν μόνοι τους την κυνηγετική δραστηριότητα, να μην απομακρύνονται μακριά από τα αυτοκίνητά τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Σε περίπτωση που αντιληφθούν την ύπαρξη λαθρομεταναστών να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές (αστυνομία, λιμενικό κ.λ.π)».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin