Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επικό σκηνικό – Κέρασαν κόλλυβα την Ματίνα Παγώνη κι έγινε… έξαλλη

Έξαλλη έγινε η Ματίνα Παγώνη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” καθώς το καλωσόρισμα που της επεφύλασσαν οι παρουσιαστές νωρίς το πρωί της Παρασκευής δεν της άρεσε καθόλου.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη με την ίδια να μην πιστεύει στα μάτια της. “Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες” είπε η δημοσιογράφος με την Ματίνα Παγώνη να απαντά: “Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα”.

Η Ανθή Βούλγαρη ωστόσο δεν έκανε πίσω… “Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;” φώναζε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ με τον  Ιορδάνη Χασαπόπουλο να την ρωτά αν τα κόλλυβα θεωρούνται super food.

https://youtu.be/L1N0EwJ9gho?t=4

enikos.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email