Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Επιμελητήριο Έβρου: Δημιουργία ιστότοπου για την στήριξη της τοπικής αγοράς

Σε μια κίνηση στήριξης της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας προχώρησε το Επιμελητήριο Έβρου δημιουργώντας μια ιστοσελίδα, όπου θα καταχωρούνται τα τοπικά προϊόντα. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να γνωρίσει ο κόσμος τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα και, κατ’ επέκταση, να τα στηρίξει προτιμώντας τα από άλλα, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνει σήμερα η οικονομία. Διαβάστε το δελτίο τύπου παρακάτω:

Η έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, έφερε αναγκαστικά ένα δεύτερο lockdown στην Ελλάδα, το οποίο έχει άμεση επιρροή στην εθνική, αλλά και τις τοπικές οικονομίες της χώρας.

Το Επιμελητήριο Έβρου, σε μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς οργανώνει έναν νέο ιστότοπο με τα προϊόντα που παράγονται στον Έβρο και προτρέπει όλους
να τα επιλέγουν – ειδικά τώρα που η αγορά διάγει αυτή τη σοβαρή κρίση.

Τα τοπικά προϊόντα διατίθεται τόσο στα μεγάλα, όσο όμως και στα λεγόμενα «super market της γειτονιάς», τα οποία επίσης χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης στη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ κάποια από αυτά διατίθενται και ηλεκτρονικά απευθείας από τους παραγωγούς.

Ο ιστότοπος που έχει οργανωθεί είναι δυναμικός, που σημαίνει ότι θα προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα.
Καλούμε τους παραγωγούς που δεν εντοπίζουν τα προϊόντα τους στη λίστα, να ενημερώνουν για να συμπεριληφθούν, αλλά κυρίως καλούμε τους καταναλωτές να στηρίζουν – να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον τόπο μας!

Ας μη σπάσει κανένας κρίκος της αλυσίδας!

Βρείτε τον ιστότοπο εδώ: https://www.evros-brands.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη