Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Η έκπληξη του καλοκαιριού: Εστιατόριο ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΕΣ

Επιτέλους το καλοκαίρι είναι εδώ (έστω και κάπως διαφορετικό από τα προηγούμενα) και τώρα είναι η ιδανική περίοδος να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το καλύτερο φαγητό, στο εστιατόριο Ελιές και Δάφνες.


Το εστιατόριο Ελιές και Δάφνες μας περιμένει με ακόμη καλύτερη διάθεση, για να ζήσουμε το πιο γευστικό μεσογειακό καλοκαίρι.

Τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας αλλά και της γνωστής του ποιότητας, είναι πανέτοιμο να μας καλωσορίσει στον όμορφο εξωτερικό του χώρο.


Το εστιατόριο Ελιές και Δάφνες βρίσκεται στο δρόμο για την επιστροφή από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες. Είναι ιδανική επιλογή επιστρέφοντας από την θάλασσα. Θα το συναντήσετε 1ο χλμ λεωφόρου Μάκρης, Αλεξανδρούπολη.

Μην ξεχάσετε να κάνετε την κράτησή σας καλώντας στο 6932 487 640

Θα απολαύσουμε νόστιμα και ευφάνταστα πιάτα, δροσερές και λαχταριστές  σαλάτες, υπέροχα ορεκτικά, ολόφρεσκα ψάρια, θαλασσινούς καλοκαιρινούς μεζέδες αλλά και μοναδικές γεύσεις σε πιάτα κρεατικών.

Από το μεσημέρι για ούζο και τσίπουρο με όλους τους ελληνικούς παραδοσιακούς μεζέδες, μέχρι αργά το βράδυ με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

1ο χλμ λεωφόρου Μάκρης, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: 2551053132  – Κινητό: 6932487640

Email: [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη