Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου σε εταιρεία για την χορηγία για την αποκατάσταση του ναϊδίου της Παναγιάς Φιδούσας

Με ανακοίνωση της η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου ευχαριστεί θερμά εταιρεία του Έβρου για την ευγενική χορηγία και συμβολή της στις εργασίες αποκατάστασης του ναϊδίου της Παναγιάς Φιδούσας στο Τυχερό. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνοριοφύλακες:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου, εκ μέρους όλων των μελών της, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Βιοτεχνία ΜΠΑΧΑΡΙΔΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. για την ευγενική χορηγία μίας μαρμάρινης εικόνας της Παναγίας Φιδούσας, που τοποθετήθηκε σε εκκλησάκι στην περιοχή του Τυχερού.

Το εκκλησάκι της Παναγίας Φιδούσας είχε κατασκευαστεί από συνάδελφο – μέλος της Ένωσης μας μετά από τροχαίο πού είχε στο σημείο το 2001, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους συναδέλφους μας. Δυστυχώς πριν μήνες, άγνωστοι το βεβήλωσαν προκαλώντας ζημιές και η Ένωση ανέλαβε την ανακατασκευή του.


Η θετική πρωτοβουλία σας για την ανωτέρω χορηγία, μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τονώνει το ηθικό μας, καθώς η τοπική κοινωνία βρίσκεται δίπλα μας.

Φανερώνει δε την εκτίμηση και την αγάπη της οικογένεια σας στην αστυνομική οικογένεια. Η πράξη σας ελπίζουμε να βρει μιμητές, σας απευθύνουμε εγκάρδιες ευχές για προσωπική-οικογενειακή υγεία και προκοπή.

Η Παναγιά ας αγκαλιάζει κι ας προστατεύει όλους μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email