Ευχαριστήριο των Συνοριοφυλάκων προς το Μικροβιολογικό – Διαγνωστικό Εργαστήριο “Δημόκριτος” για τις δωρεάν εξετάσεις αντισωμάτων για τον κορωνοϊό

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τις θερμές ευχαριστίες των συνοριοφυλάκων προς το Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο “Δημόκριτος” για την δωρεάν εξέταση αντισωμάτων για τον κορωνοϊό στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης απηύθυνε μέσω του λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαλαμάς στην ανάρτηση του σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και να συγχαίρω την Διοίκηση του Διαγνωστικού Κέντρου και προσωπικά τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Δημόκριτος Α.Ε. κύριο Νικόλαο Πανταζή για την άμεση ανταπόκριση για δωρεάν εξέταση αντισωμάτων για τον κορωνοϊό SARS-2 (SARS – CoV-2) στους Συναδέλφους της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης καθώς να ευχαριστήσω και επίσης να συγχαρώ τον Διευθυντή της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης κύριο Λάμπρο Τσιάρα καθώς και τον Διευθυντή κύριο Νικόλαο Διδασκάλου για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ειλικρινή συνεργασία τους».

Μια κίνηση που αποτελεί απτή απόδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Πρότυπου Διαγνωστικού Εργαστηρίου “Δημόκριτος” σε αυτούς που βρίσκονται αφενός στο πρώτο μέτωπο της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και αφετέρου βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι στον υγειονομικό κίνδυνο που απορρέει από τον νέο ιό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin