Ευχαριστίες του Λιμενικού Σώματος Θράκης για δωρεά υγειονομικού υλικού

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Λιμενικό Σώμα Θράκης ευχαριστεί δημόσια, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, γνωστή φαρμακοβιομηχανία που δραστηριοποιείται στην περιοχή για την πολύτιμη δωρεά υγειονομικού υλικού απαραίτητου για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Διαβάστε το ευχαριστήριο:

«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΘΡΑΚΗΣ εκφράζει δημόσια τις ένθερμες ευχαριστίες της, στην εταιρεία σας (Pharmathen) , για την δωρεά χιλίων (1000) μασκών, τετρακοσίων (400) τεμαχίων αντισηπτικών των 400ml, εκατόν πενήντα (150) προστατευτικών ασπίδων προσώπου, πενήντα (50) ολόσωμων προστατευτικών στολών και δύο (02) ψηφιακών θερμομέτρων, για τις ανάγκες του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης.
Θεωρούμε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης, μια υπηρεσία που προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία (φύλαξη θαλασσίων συνόρων της Πατρίδας μας, διακομιδές ασθενών κ.λ.π.).
Οι πράξεις αυτές πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας προς τους συναδέρφους μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Άρη Τσιτλαΐδη, Head of Planning της εταιρείας για την παράδοση των υλικών, που πραγματοποιήθηκε στο Λιμένα της Αλεξανδρούπολης.
Ελπίζοντας σε μελλοντική συνεργασία, σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin