Ζωντανούς ανέσυρε η Πυροσβεστική δύο τραυματίες στον ορεινό όγκο της Ροδόπης

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ζωντανούς ανέσυραν οι πυροσβέστες πριν λίγη ώρα δύο νέους στον ορεινό όγκο του Νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ», ένας νεαρός και μία νεαρή, αναβάτες από κοινού σε μοτοσυκλέτα τύπου γουρούνα (τετράτροχη) βρίσκονταν σε εξόρμηση στον ορεινό όγκο του Νομού, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημά τους εξετράπη της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε χαράδρα.

Το συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ Κρυστάλλης και Κερασιάς, δύο πολύ ορεινά χωριά του Δήμου Ιάσμου, σε σημείο που δεν υπάρχει άσφαλτος αλλά χωματόδρομος.

Για την εύρεση και τον απεγκλωβισμό των νεαρών ξέσπασε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Διασώστες της κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο και να ανασύρουν το ζευγάρι ζωντανό αλλά με τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Για την έκβαση του συμβάντος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πριν λίγα λεπτά το Πυροσβεστικό Σώμα, αναφέροντας τα εξής: «Ολοκληρώθηκε ανάσυρση 2 τραυματισμένων ατόμων από δύσβατο σημείο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής μοτοσυκλέτας, στην περιοχή Κερασιά Ροδόπης. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΗΓΗ: xronos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin