Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ηλεκτρονικά πλέον τα ραντεβού των αιματολογικών εξετάσεων σε δημόσιες δομές Υγείας

Προγραμματισμό των ραντεβού τους μπορούν να κάνουν πλέον οι πολίτες για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με στόχο την αναβάθμισης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. δημιούργησε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τον πολίτη. Πλέον είναι εφικτή η ηλεκτρονική κράτηση ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από τον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα finddoctors.gov.gr, να πραγματοποιήσουν είσοδο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο taxisnet και τον ΑΜΚΑ, και να προχωρήσουν στην επιλογή «Νέο Ραντεβού για Εξετάσεις». Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν το επιθυμητό ραντεβού βάσει ημερομηνίας και νομού, να επιλέξουν την κατάλληλη δομή και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί.

Σύμφωνα με το υπ. Υγείας, με την επιτυχή δέσμευση του ραντεβού, και εφόσον έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις, οι πολίτες θα λάβουν ένα SMS και/ή email με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη