Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου θα εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ελληνικό Beach Handball

Η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018, είναι μια εκ των 32 αθλητριών που επιλέχθηκαν από όλο τον κόσμο για να λάβουν μέρος στους αγώνες επίδειξης του beach handball στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Πρόκειται για ακόμη μία διάκριση για την Θρακιώτισσα τερματοφύλακα που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις επιδόσεις της. Μαζί της θα βρεθεί και η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

Η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε ότι το Beach Handball θα συμμετέχει για πρώτη φορά ως άθλημα επίδειξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Θα πάρουν μέρος τρεις ανδρικές, τρεις γυναίκειες all star ομάδες, καθώς και οι Γαλλικές Εθνικές ομάδες.

Οι προπονητές-τριες και οι αθλητές-τριες που επιλέχθηκαν είναι οι κορυφαίοι-κορυφαίες του αθλήματος και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε το άθλημα να κερδίσει μία θέση στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα των επόμενων διοργανώσεων.

Ανάμεσα τους βρίσκονται η Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών Beach Handball Μαρία Καραντώνη και η τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Μάγδα Κεπεσίδου –παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2018- που θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό beach handball στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Oι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 27-29 Ιουλίου 2024 στην έδρα της Γαλλικής Ομοσπονδίας το «Maison Du Handball» στο Κρετέιγ, 20χλμ από το Ολυμπιακό Στάδιο του Παρισιού.

Η επιλογή της Μαρίας Καραντώνη, ως μιας εκ των 6 τεχνικών, αλλά και της Μάγδας Κεπεσίδου που είναι μια εκ των 32 αθλητριών που επιλέχθηκαν αποτελεί μία σπουδαία διάκριση για την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και το ελληνικό beach handball.

Πηγή: sportaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη