Η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας για τον θάνατο μετανάστη σε λίμνη στην Πυλαία Φερών

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (22/23-6-2022), σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο(2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης  εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίουδεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη πλησίον του οικισμού ΠυλαίαςΈβρου.

Συνελήφθη ο οδηγός – διακινητής του αυτοκινήτου διότι όπως προέκυψε προωθούσε στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας εντοπίσθηκε νεκρός στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση,σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες,στην Εθνική Οδό Ορμενίου  – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερούμε τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEXσυνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο(2)Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίαςκαι κινητά τηλέφωνα.

Την  προανάκριση για τις δύο υποθέσειςενεργούντα Τμήματα Συνοριακής ΦύλαξηςΦερών και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin