Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η Ν. Γκαρά για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στον Έβρο

Ανακοίνωση για την επίσκεψη της Υπ. Πολιτισμού Λ. Μενδώνη στον Ν. Έβρου εξέδωσε η Βουλευτή; Έβρου και Αν. Τομεάρχ;η Ενημέρωσης & Επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γκαρά Αναστασία. Η κ. Γκαρά αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήνει προεκλογική στον Έβρο με έργα του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Η επίσκεψη της Λ. Μενδώνη στον Έβρο, προκειμένου να εγκαινιάσει το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν το 2018 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παρουσία της τότε Υπουργού Πολιτισμού Λ. Κονιόρδου, δείχνει ξεκάθαρα τον πανικό στον οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίγο πριν τις επερχόμενες εκλογές.

Η συνταγή της οικειοποίησης έργων τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί και λειτουργούν σε όφελος των πολιτών είναι άλλωστε γνωστή στα στελέχη της ΝΔ. Την ίδια συνταγή ακολούθησε λίγους μήνες πριν και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, όταν βρέθηκε στον Νομό για να εγκαινιάσει τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ), τον τερματικό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG), και το νέο εκκλησιαστικό γηροκομείο, έργα των οποίων ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η χρηματοδότηση πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ξανά στο ίδιο έργο θεατές θα γίνουν οι πολίτες με την κα Μενδώνη, να εγκαινιάζει ένα έργο που ολοκληρώθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί σταθμό για τη διατήρηση, προστασία και αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής, αναβαθμίζοντας παράλληλα το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν και συμβάλλοντας στη γενικότερη ανάπτυξή της.

Οι σπασμωδικές κινήσεις αναποτελεσματικών προσπαθειών μέσα από φιέστες και επικοινωνιακά σόου δεν είναι αρκετές για να καλύψουν την πολιτική γύμνια τους και την ανυπαρξία έργων. Οι κάτοικοι του Έβρου ζουν στο πετσί τους τη συνεχή συρρίκνωση, υποβάθμιση και ερήμωση της περιοχής, τις καταστροφικές πολιτικές στον πρωτογενή τομέα, την έκρηξη τιμών σε ρεύμα, καύσιμα, και αγαθά.

Σε αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση που βρίσκεται σε πανικό και αποδρομή οι πολίτες θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη