Η πρώτη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Έβρου με θέμα «Ακρίβεια και προοπτικές μιας πιο δίκαιης κοινωνίας»

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η «Ακρίβεια και προοπτικές μιας πιο δίκαιης κοινωνίας» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Πιο αναλυτικά:

Την Παρασκευή 11/11 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής με θέμα «Ακρίβεια και οι προοπτικές μιας πιο δίκαιης κοινωνία». Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία παρουσία στελεχών, μελών αλλά και πολιτών. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Γεώργιος Μαρινάκης δήμαρχος Ρεθύμνης αλλά και ο κ. Γεώργιος Καραμανώλης συντονιστής ψηφιακού κόμματος.

Ευαγγελία Λιακούλη και Ολυμπία Αποστόλου, κάλυψαν κάθε πτυχή του θέματος αναδεικνύοντας σοβαρά ζητήματα της κοινωνίας προτάσσοντας τις απόψεις και τις θέσεις του κινήματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το θέμα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης συζητήθηκε έντονα με την γραμματέα της ΚΟ, Ευαγγελία Λιακούλη, να δεσμεύεται ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναδείξει το θέμα σε κορυφαίο επίπεδο.

Ήταν η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων γύρω από ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται εδώ για τον λαό, κάνοντας τη φωνή του φωνή του κινήματος.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής Έβρου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin