Ιατρικός Σύλλογος Έβρου: Πένθος για τον θάνατο της γιατρού KUMBOVA OGNYANA

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ένα πολύ θλιβερό γεγονός ανακοίνωσε σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, τον θάνατο της γιατρού Ογκνιάνα Κούμποβα, η οποία εξέπνευσε σε ηλικία 59 ετών σε νοσοκομείο της Βουλγαρίας, όπου νοσηλευόταν με Covid-19.

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, και από τους πιο αγαπητούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από το 2014.

«Αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα και ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του μέλους του ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους της.


Ακολουθεί το ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου  για την θλιβερή αναγγελία θανάτου της ιατρού KUMBOVA OGNYANA: 

“Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια της ιατρού  KUMBOVA OGNYANA. Η KUMBOVA OGNYANA άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών σε Νοσοκομείο της Βουλγαρίας, δίνοντας άνιση μάχη με τον κορονοϊό.

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, από τους πιο αγαπητούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από το 2014, στο οποίο έως πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες της. Εργάστηκε στο Κ.Υ. Ριζίων, στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου και με τελευταία μετακίνηση στο Κ.Υ. Δικαίων από το 2018 έως πρόσφατα.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, η εκλιπούσα αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin