Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ιδρύθηκε «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» – Ποιο ρόλο φιλοδοξεί να παίξει στο πολιτικό σκηνικό

Ένα νέο κόμμα φαίνεται ότι δημιουργείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς με άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι το νέο κόμμα δημιουργείται από «φίλους» του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου», η οποία αριθμεί πάνω από 13.500 άτομα.

Μάλιστα στην ανακοίνωση που ανάρτησαν στη σελίδα τους τονίζουν ότι το νέο κόμμα θα είναι ο τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης, ενώ την ίδια ώρα καθιστούν σαφές ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν είτε με το ΚΙΝΑΛ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης. Δεν θα συνεργαστούμε με του διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα “είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε” Ρε άντε από εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965″!  Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή! Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη! 

Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία! Ανδρέας μέχρι να σας βάλουμε και μερικούς από σας στην φυλακή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτε από τον Μητσοτάκη που ετοιμάζει την μεγάλη προδοσία της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Πηγή: Έθνος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη