Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: «Παράκληση στην Παναγία ενάντια στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλοφίλων»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της Εκκλησίας κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, με πολλούς Μητροπολίτες να καλούν τους πιστούς σε προσευχή και ενημέρωση στους ιερούς ναούς.

Μάλιστα, σε σύναξη προσευχής με αφορμή το προς ψήφιση νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας καλεί τους πιστούς η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα:

«Μεθαύριο Τετάρτη το απόγευμα στις 6.30’ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου θα ψαλεί η Παράκληση στην Παναγία μας για τον φωτισμό των βουλευτών του Κοινοβουλίου μας, προκειμένου να αποφευχθεί η χαλάρωση της παραδοσιακής μορφής του γάμου, όπως η ανθρώπινη φύση την ορίζει και η χριστιανική Εκκλησία μας την ανέβασε ψηλά και την κατέστησε Μυστήριο ιερό και μεγάλο. Σας περιμένουμε μεθαύριο Τετάρτη στις 6.30’ το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ως Εκκλησία του Χριστού, το μεγάλο πνευματικό όπλο μας είναι η προσευχή και σ’ αυτήν θα καταφύγουμε.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη