Ισοψηφία μεν στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα δεδουλευμένα των 2 της ΔΕΠΕΑ, απλήρωτοι δε

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, τέθηκε ξανά το θέμα των δυο πρώην εργαζομένων στη ΔΕΠΕΑ και η τακτοποίηση των οφειλών από δεδουλευμένα. Το θέμα είχε συζητηθεί στο αμέσως προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο όπου επικράτησε αναταραχή, οι τόνοι ανέβηκαν και η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε.

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία. Στην καταμέτρηση υπήρξε μία σύγχυση αναφορικά με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη ο οποίος είχε αποχωρήσει από ώρα, καθώς και με το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της δημοτικής αρχής Χαράλαμπου Μιχαηλίδη που ενώ ήταν παρών, δεν προσμετρήθηκε η ψήφος του.

Τελικά και αφού διορθώθηκε η καταγραφή μετά την καταμέτρηση, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με 14 υπέρ ( 13 από την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη που ήταν και ο εισηγητής του θέματος και 1 από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάββα Δευτεραίο) και 14 που ψήφισαν κατά, (από την δημοτική αρχή 10 και από την ΑΝΑΣΑ 4). Λευκό ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του Βαγγέλη Μυτηλινού.

Με δεδομένο ότι σε περιπτώσεις ισοψηφίας η ψήφος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προσμετράτε για διπλή, το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά οι 2 πρώην εργαζόμενοι της ΔΕΠΕΑ δεν θα πληρωθούν.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin