Κάθε Δευτέρα το ραντεβού των θεατρόφιλων στο Διδυμότειχο

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ανοιχτό κάλεσμα για το…“Θέατρο της Δευτέρας” απευθύνουν τα μέλη του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, καθώς κάθε Δευτέρα στις 19:00 θα πραγματοποιούνται οι εκπαιδευτικές συναντήσεις των επίδοξων ηθοποιών και η προετοιμασία για το «ανέβασμα» της φετινής παράστασης.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Θεάτρου Διδυμοτείχου, η οποία υπήρξε μια συνάντηση γνωριμίας και προγραμματισμού για τη νέα θεατρική σεζόν 2020-2021.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά την Τέχνη του Θεάτρου, αλλά και οι πρόβες για το νέο έργο που θα ετοιμάσει η Ομάδα του ΘΕΑ|ΣΥ| ώστε να παρουσιαστεί τους προσεχείς μήνες.

Έτσι, ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου – ΘΕΑ|ΣΥ| απευθύνει εκ νέου ανοιχτό κάλεσμα για την Δευτέρα 12/10 στις 7 μ.μ., και πάλι στο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου Διδυμοτείχου.

Για όσους ενδιαφέρονται, είτε να παρακολουθούν το… «Θέατρο της Δευτέρας», τη συνάντηση θεάτρου δηλαδή προκειμένου να ζυμωθούν με το Θέατρο μέσα από μαθήματα και εργαστήρια, είτε να συμμετέχουν στη διανομή για τη νέα παράσταση, ώστε να δράσουν ενεργά ως ερασιτέχνες ηθοποιοί επί σκηνής, είτε συμμετέχοντας και στις δύο περιπτώσεις.

Πληροφορίες και επικοινωνία: 6907234163 και μέσω FB: theasydidymoteichoy

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin