Κάλεσμα συμμετοχής στην 6η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Επιμελητηρίου Σερρών (SER-EXPO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Σερρών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, προχωρά στην υλοποίηση της 6ης SEREXPO από την Τετάρτη 23 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Η SEREXPO διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα διεξαγωγής της σε έναν ανοιχτό χώρο, έκτασης 260 στρεμμάτων, στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη. Με πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ο χώρος αυτός δίνει αφενός τη δυνατότητα συμμετοχής μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων και φορέων, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, και αφετέρου διαμόρφωσης ειδικών χώρων για τη διεξαγωγή ποικίλων Παράλληλων Εκδηλώσεων, αποφεύγοντας φαινόμενα συγχρωτισμού.

Η 6η SEREXPO θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων Υπουργείων, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας των συμμετεχόντων και του κοινού και αξιοποιώντας όλα τα δυνατά ψηφιακά μέσα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή με το Επιμελητήριο Έβρου

Το Επιμελητήριο Έβρου δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να χρησιμοποιήσουν προκαθορισμένο χώρο για την προβολή της επιχείρησή τους. Για τις αιτήσεις ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι δέσμευσης του εκθεσιακού χώρου που αναλογεί στο Επιμελητήριο Έβρου. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο αριθμός των συμμετοχών των μελών θα καθορίσει τις διαστάσεις ανά μέλος.

Η χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Έβρου δεν περιλαμβάνει κόστη μεταφοράς – μετακίνησης, καθώς και εξοπλισμό ή ειδικές κατασκευές στα περίπτερα. Ο κάθε εκθέτης καλείτε να μεριμνήσει για την μεταφορά, διαμονή, τον εξοπλισμό και την διακόσμηση του χώρου που του διατίθεται, με παρεμβάσεις που σέβονται την συμμετοχή των υπόλοιπων μελών.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin