Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Καταγγελία από το ΚΚΕ για προσπάθεια φίμωσης από τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη 17/6 και την Πέμπτη 18/6 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Έβρο και την Ροδόπη ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος θα είναι και ο ομιλητής στην πολιτική συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 17/6 στις 19:30 στην πλατεία φάρου.

Η περιοδεία αυτή γίνεται σε μια περίοδο που οξύνονται τα λαϊκά προβλήματα λόγω της νέας καπιταλιστικής κρίσης που η πανδημία λειτούργησε ως καταλύτης, αλλά και παρατηρείται όξυνση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Η πόλη της Αλεξανδρούπολης εντάσσεται ολοένα και περισσότερο στο κουβάρι των ανταγωνισμών με την ανοιχτή πια παρέμβαση των ΑμερικανοΝατοϊκών, επιχειρηματικών ομίλων, μονοπωλίων, κτλ. Επομένως, η ενημέρωση, η επαφή με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ είναι περισσότερο από αναγκαία στις μέρες μας για το λαό, αλλά αποτελεί και καρφί στο μάτι όσων θέλουν να τον εφησυχάσουν για να περάσουν ανενόχλητοι την πολιτική τους.

Σε αυτούς συντάσσεται και η δημοτική αρχή που έχει προχωρήσει σε ένα κυνήγι των ενημερωτικών υλικών του Κόμματος. Καταγγέλλουμε τη στάση της και δηλώνουμε ότι τίποτα δεν θα καταφέρει να μπει εμπόδιο στην επικοινωνία του Κόμματος με το λαό της περιοχής.

Αλεξανδρούπολη, 16/6/2020

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη