Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Καταγραφή επιθέσεων από λύκο

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες και αυξανόμενες επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα τα τελευταία χρόνια και τον τραγικό απολογισμό σε απώλειες κυνηγόσκυλων, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης ξεκινά σχετική έρευνα με σκοπό την καταγραφή των επιθέσεων και των συνθηκών στις οποίες αυτές συνέβησαν.

Τα στοιχεία που θα συλλέγονται στην παρακάτω φόρμα, θα κοινοποιούνται στο Υπουργείο και τις κατά τόπους Δασικές Αρχές με σκοπό τον περιορισμό ή ακόμη και την εξάλειψη του φαινομένου των επιθέσεων λύκων σε κυνηγόσκυλα ή την αποζημίωση των κυνηγών που χάνουν τα σκυλιά τους.

Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες οι απαραίτητες πληροφορίες, τη φόρμα μπορούν να συμπληρώσουν και κυνηγοί που έχασαν τα σκυλιά τους στο πρόσφατο παρελθόν (μέχρι και πέντε χρόνια πριν).

Καλούμε τους κυνηγούς, των οποίων τα σκυλιά επιβεβαιωμένα δέχτηκαν επίθεση από λύκους, να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες σχετικές φωτογραφίες, οι κυνηγοί μπορούν να συμπληρώνουν εναλλακτικά την παρακάτω φόρμα, για τη χρήση της οποίας όμως απαιτείται λογαριασμός google.

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ (ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη