Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Καταδικάστηκε εκπαιδευτικός από την Αλεξανδρούπολη που προσπάθησε να φιλήσει 15χρονη μαθήτρια

Κεκλεισμένων των θυρών έγινε την Παρασκευή η διεξαγωγή της δίκης στα δικαστήρια του Βόλου, ενός 57χρονου εκπαιδευτικού από την Αλεξανδρούπολη, που τον Αύγουστο του 2019 πλησίασε σε παραλία της Σκοπέλου ένα 15χρονο κορίτσι, που επίσης έκανε με την οικογένειά του διακοπές στο νησί και προσπάθησε να τη φιλήσει.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 57χρονος που δεν ηταν στη δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, πλησίασε την ανήλικη στην παραλία άρχισε να την ρωτάει για τα μαθήματά της.

Τη χάιδεψε στα μαλιά και στη συνέχεια προσπάθησε να την φιλήσει στο στόμα. Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν διερχόμενοι τουρίστες, ενώ η 15χρονη έβαλε τις φωνές και έτρεξε να βρει την οικογένειά της. Ο πατέρας της ήταν εκείνος που εντόπισε τον εκπαιδευτικό λίγη ώρα αργότερα, να κάθεται με την δική του οικογένεια και κάλεσε την αστυνομία. Του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως το χάδι στην ανήλικη ήταν πατρικό και δεν προσπάθησε να την φιλήσει. Χθες ο εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση, με αναστολή.

Πηγή: voria.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη