Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Καταπέλτης η Κατερίνα Ιωαννίδου για τα τεκταινόμενα στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ – «Κοράκια που πετάνε λάσπη» ο χαρακτηρισμός της για την αντιπολίτευση

Στην αντεπίθεση περνά η πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ – ΑΜΘ Κατερίνα Ιωαννίδου σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην αναπτυξιακή εταιρεία της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η κα Ιωαννίδου με ανάρτηση της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως η θέση του Προέδρου είναι άμισθη και ρίχνει τα βέλη της στην αντιπολίτευση της Περιφέρειας ΑΜΘ χαρακτηρίζοντας την ως «κοράκια που πετάνε λάσπη». Διαβάστε το περιεχόμενο της ανάρτησης:

«Σχετικά με το “βόλεμα” για τη θέση που κατέχω στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ, που εντέχνως κάποιοι αναφέρουν συνεχώς προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, έχω να αναφέρω τα εξής:

1. Η θέση του Προέδρου είναι άμισθη

2. Το μόνο όφελος που έχω αποκομίσει είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να εισπράττω εξώδικα.

3. Δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΜΟΣ. Ντροπή τους!

4. Σκέφτηκα πολλές φορές να παραιτηθώ και να γλυτώσω από αυτήν την ψυχική ταλαιπωρία που μου έχει στερήσει χρόνο από την δουλειά και την οικογένεια μου, αλλά μετά σκέφτηκα τους εργαζόμενους που με κοιτούν με ελπίδα και πίστη. Σκέφτηκα πως αν υποχωρήσω, θα κερδίσει το άδικο. Και σκέφτηκα πως για άλλη μια φορά θα αφήσω τα κοράκια να μου πετάξουν λάσπη και θα το υπομένω. Γιατί όταν ασχολήθηκα με τα κοινά για πρώτη φορά η συγχωρεμένη η γιαγιά μου με “όρκισε” επιτακτικά. “Να είσαι καλός άνθρωπος, να κάνεις καλά έργα”.

Έχω ορκιστεί λοιπόν να προασπίζομαι το Δημόσιο συμφέρον. Και θα το κάνω για μία ακόμη τελευταία φορά κλείνοντας τον κύκλο ενασχόλησης μου με την πολιτική, όπου πολλά έδωσα, πολλά είδα και τίποτα δεν κατάφερα να αλλάξω. Δυστυχώς…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη