Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κερδίζει τις εντυπώσεις και αυτό το καλοκαίρι το ‘Χάραμα στη θάλασσα’ στην Αλεξανδρούπολη

Το ΧΑΡΑΜΑ στη θάλασσα είναι ένας μοναδικός πολυχώρος δίπλα ακριβώς στην πόλη! 
Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και ακριβώς δίπλα στην θάλασσα το ΧΑΡΑΜΑ στη θάλασσα συνδυάζει  αρμονικά εστιατόριο, εξωτερικό παιδότοπο και beach bar. 

Το restaurant βασίζεται στην μεσογειακή κουζίνα, περιλαμβάνει φρέσκα θαλασσινά και ψάρια και εντόπια κρεατικά! Οι έμπειροι σεφ του ΧΑΡΑΜΑ στη θάλασσα, μας προσκαλούν σε μία γαστρονομική εμπειρία

Το  καλά οργανωμένο beach bar του μαγαζιού, υπόσχεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι σε όσους χρειάζονται μια ανάσα δροσιάς και καθαρού αέρα, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδι. Προσφέροντας καφέ, χυμούς, soft drinks αλλά και μία ποικιλία από ελληνικούς μεζέδες για να τους απολαύσουμε ακριβώς “πάνω στο κύμα”

Και για τους λιλιπούτιους φίλους μας (αλλά και για τους γονείς που θέλουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς), ο εξωτερικός παιδότοπος ειδικά διαμορφωμένος ώστε να προσφέρει δημιουργικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ΧΑΡΑΜΑ στη θάλασσα βρίσκεται στον χώρο, που ακολουθεί τους EUROPEAN LEGISLATION κανόνες προστασίας! 

Οι πελάτες είπαν: “Πήγαμε και φάγαμε οικογενειακώς μεσημέρι. Το μαγαζί ήταν γεμάτο και όμως εξυπηρετηθήκαμε πολύ γρήγορα. Έχει μεγάλη ποικιλία, άριστο σέρβις και υπέροχη ποιότητα. Η θέα στη θάλασσα σε αποζημιώνει και σε ηρεμεί. Συνδυάζετε άνετα το φαγητό με το μπάνιο και τον καφέ σας στην οργανωμένη παραλία. Υπάρχει τεράστιος παιδότοπος με φουσκωτά για τα μικρά παιδιά. Wifi άριστο. Οι τιμές προσιτές και λογικές.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη