ΚΚΕ για αιολικά, επίσημη ενημέρωση, ποιος ο εκλεκτός, το παράδειγμα Τουρκικής πόλης

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Σήμερα επισκέπτεται τον Έβρο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα επισκεφθεί σημεία που βρέθηκαν στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, Φυλάκιο, Απαλός Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κλπ.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του θυμηθήκαμε την ανακοίνωση του ΚΚΕ στην περιοχή μας, όπου αναφέρεται στην δημιουργία Αιολικών πάρκων.

Εκφράζουν την αντίθεσή τους και προτρέπουν το λαό σε αγώνα για:

Καμιά νέα άδεια για αιολικά πάρκα.

Απαγόρευση εγκατάστασης αιολικών πάρκων σε προστατευόμενες περιοχές, σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Να εκπονείται συνολική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση του συνόλου των αιολικών πάρκων σε μια περιοχή και των συνοδών τους έργων.

Να στελεχωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες με το απαραίτητο προσωπικό.

Σημαντική μείωση της τιμής του ρεύματος, κατάργηση όλων των τελών όπως το λεγόμενο “πράσινο τέλος” και καμιά διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες.

Αποκλειστικά κρατικό, ενιαίο φορέα για την Ενέργεια, που ως λαϊκή περιουσία, θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.

Αυξητική τάση για τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Δήμο Ιάσμου .

10 ενεργά κρούσματα εντοπίσθηκαν στο Δήμο σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε δημόσια ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Από αυτά τα 2 περιστατικά νοσηλεύονται ενώ τα 8 βρίσκονται σε κατ’ οίκον, περιορισμό.

Ο Δήμαρχος λόγω του αριθμού των κρουσμάτων εφιστά την προσοχή των συνδημοτών του για τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων ενώ ζήτησε τη συμμετοχή των κατοίκων των οικισμών Μίσχου και Αμβροσίας στην δειγματοληψία που θα πραγματοποιηθεί στους 2 αυτούς οικισμούς από συνεργεία του ΕΟΔΥ σήμερα Τετάρτη 31 3 2021 από τις 11πμ έως τις 2μμ στα αγροτικά ιατρεία.

Δημόσια είπε ότι είχε να πει ο Δήμαρχος….

Τελικά από χθες οι κάτοικοι του Λουτρού χρησιμοποιούν την γέφυρα που βρίσκεται στο χωριό και ενώνει τις δύο πλευρές του οικισμού. Οι εργασίες ολοκληρώνονται και επανέρχεται η ηρεμία στο χωριό.

Ξέρουμε ότι έχετε αγωνία για ποιο πρόσωπο πρόκειται να αναλάβει δια καραμπόλας πόστο ενημέρωσης. Με κάποια ταχυδακτυλουργικά παρακάμπτονται διαδικασίες…

Παλαιά συνταγή και πετυχημένη.

Ο Δήμος Κεσσάνης Τουρκίας θα διανείμει δωρεάν, 1 εκ. δενδρύλλια λεβάντας, 100 χιλιάδες ελαιόδεντρα και 100 χιλιάδες δενδρύλλια αμύγδαλου, σε όσους ζουν στην πόλη και τα χωριά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μουσταφά Χελβασίογλου δήλωσε ότι στοχεύουν να καλύψουν την περιοχή με ένα πράσινο κάλυμμα, «είμαστε σε λειτουργία με μια ενέργεια που προστατεύει τη φύση και το περιβάλλον.. Τα φυτά και τα δενδρύλλια θα αποδώσουν καρπούς σε λίγα χρόνια. Και οι δύο θα στηρίξουμε την οικονομία και θα αναπνέουμε τη φύση και το περιβάλλον. Θα κάνουμε την περιοχή μας πράσινη».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin