Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

Κλειστό προσωρινά το skatepark – Ζημιές και στα δημοτικά WC κάτω από το Φάρο της Αλεξανδρούπολης

Εκτεταμένες φθορές καταγράφηκαν για ακόμη μία φορά στο τμήμα ανάπλασης κάτω από το Φάρο της Αλεξανδρούπολης κατά το διάστημα του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ιωάννη Ναϊτίδη, σημειώθηκαν ζημιές στα δημοτικά WC στο Φλοίσβο, όπου προκλήθηκε σπάσιμο πόρτας και ειδών υγιεινής, καθώς και φθορές στο δάπεδο της υπαίθριας πίστας skatepark, πιθανότατα από μη ενδεδειγμένη χρήση.

Η πίστα skatepark έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας και τοποθετήθηκε περίφραξη, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτοψία και καταγραφή ζημιών από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή πιστοποιημένου προσωπικού. Παράλληλα, προγραμματίζονται παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και τη βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των δαπέδων.

Ο κ. Ναϊτίδης υπογράμμισε ότι οι δημόσιες υποδομές ανήκουν σε όλους και χρειάζονται τη φροντίδα και τον σεβασμό των πολιτών, ώστε να απολαμβάνονται με ασφάλεια και να παραδίδονται σε καλύτερη κατάσταση στις επόμενες γενιές.

Κ.Π.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη