Κομπάρσους και εθελοντές αναζητούν οι παραγωγοί της ταινίας “ΠΕΝΤΕ” – Δείτε πως μπορείτε να συμμετάσχετε

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Γυρίσματα σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Σαμοθράκη αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα η ταινία «ΠΕΝΤΕ», του σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα.

Οι παραγωγοί της ταινίας η οποία θα αφηγείται την ζωή των 5 Νεομαρτύρων της Σαμοθράκης, αναζητούν κομπάρσους και εθελοντές έτσι ώστε να πάρουν μέρος σε αυτήν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σιμσίρης, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εκκίνηση» που έχει αναλάβει την οργάνωση του project, ο τρόπος για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή είναι απλός.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε βρισκόμαστε στο στάδιο της πρό-παραγωγής της κινηματογραφικής ταινίας “ΠΕΝΤΕ”. Γι΄αυτόν τον λόγο αναζητούμε κομπάρσους και εθελοντές* οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις σκηνές των γυρισμάτων. Χρειαζόμαστε αρκετό κόσμο κάθε ηλικίας (παιδιά-έφηβους-νέους-γυναίκες-άντρες)

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αποστείλει το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του, την ηλικία του και το email του (εάν διαθέτει) στο παρακάτω τηλέφωνο (ή email) του υπεύθυνου: 6977225868 / [email protected]

  • οι κομπάρσοι θα εμφανίζονται σε σκηνές που θα απαιτείται πλήθος κόσμου ενώ οι εθελοντές θα μπορούν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια καθ’ όλην την διάρκεια των γυρισμάτων και για όσο οι ίδιοι το επιθυμούν.

Ευχαριστούμε!”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin