Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Κορυφώνεται η «μάχη» της Black Friday

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αγορά, για την «μάχη» των προσφορών της Black Friday, όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Φέτος οι μεγάλες αλυσίδες, ξεκίνησαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τον «χορό» των προσφορών, με αποτέλεσμα σχεδόν ολόκληρος ο Νοέμβριος να έχει μετατραπεί σε μήνα προωθητικών ενεργειών. Πέραν μάλιστα των επιχειρήσεων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών οι οποίες κάθε χρόνο δίνουν το έναυσμα, τη φετινή χρονιά ξεκίνησαν από πολύ νωρίς και άλλοι κλάδοι του λιανεμπορίου αλλά και υπηρεσιών, κυρίως μέσω των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων.

Την τελευταία εβδομάδα, στη «μάχη» αναμένεται να μπουν και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της αγοράς με αποκορύφωμα των προσφορών, το τριήμερο από τις 24 Νοεμβρίου έως και τις 27 Νοεμβρίου, οπότε και ακολουθεί η Cyber Monday. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, εν μέσω πληθωριστικών πιέσεων, στη Black Friday αναμένεται να συμμετάσχει το σύνολο της αγοράς, με τις επιχειρήσεις να προσβλέπουν σε τόνωση του τζίρου τους, λίγο πριν από την έναρξη και της περιόδου των Χριστουγέννων. Για πολλούς καταναλωτές άλλωστε οι προσφορές αποτελούν και μία ευκαιρία ώστε να ξεκινήσουν νωρίτερα τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους και να ψωνίσουν δώρα σε χαμηλότερες τιμές.

Πηγή:cnn.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη