Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Λύκος βολτάρει λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη (video)

Φαίνεται πως δεν έχουν τέλος οι συναντήσεις με λύκους κοντά η και εντός κατοικημένων πλέον περιοχών, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις των Μ.Κ.Ο περί δήθεν σπανιότητας του λύκου στην χώρα μας.

Νέα εμφάνιση λοιπόν και καταγραφή ενός αρκετά μεγαλόσωμου λύκου έγινε σήμερα το πρωί γύρω στις 09.30, λίγο έξω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο Άβαντα – Νίψα, στην βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, δίπλα στην Εγνατία.

Το βίντεο έστειλε στο ihunt.gr ο λαγοκυνηγός Αλέξανδρος Σαρμουσάλας, ο οποίος εντόπισε τον ομολογουμένως μεγαλόσωμο και καλοταισμένο σπάνιο, που εντελώς άφοβα πόζαρε στον φακό με άνεση μοντέλου.

Μάλιστα δεν τρόμαξε ακόμα και όταν ο Αλέξανδρος Σαρμουσάλας του φώναξε δυνατά, παρά συνέχισε να στέκεται στην θέση του και να παρατηρεί τα πάντα, ακόμα και όταν το όχημα έστριψε και έφτασε μπροστά του σε πολύ κοντινή πλέον απόσταση. Ο Αλέξανδρος Σαρμουσάλας έστειλε το βίντεο θέλοντας να επιστήσει την προσοχή στους συμπολίτες του ώστε να προφυλάξουν τα κτηνοτροφικά τους ζώα αλλά και τα κατοικίδια, καθώς η παρουσία λύκων στην περιοχή είναι πολύ συχνή.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: ihunt.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη