Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει διαδραστική συνάντηση εγκύων με θέμα τον θηλασμό, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, από τις 16:00 έως τις 17:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.
Η δράση απευθύνεται σε μέλλουσες μητέρες που επιθυμούν να προετοιμαστούν ουσιαστικά για την περίοδο του θηλασμού, λαμβάνοντας έγκυρη ενημέρωση και πρακτική καθοδήγηση. Στόχος της συνάντησης είναι η ενδυνάμωση των εγκύων, η επίλυση αποριών και η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων που θα διευκολύνουν τα πρώτα βήματα μετά τον τοκετό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση, θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τις συμμετέχουσες, ενώ θα υπάρξει και πρακτική εξάσκηση πάνω σε βασικές τεχνικές θηλασμού.
Με σύνθημα «Ρωτάμε – Συζητάμε – Μαθαίνουμε – Κάνουμε πρακτική», η πρωτοβουλία φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου οι μέλλουσες μητέρες θα μπορούν να μοιραστούν σκέψεις και ανησυχίες, αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της νέας τους καθημερινότητας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://forms.gle/oR1KzFmioniGFtb56

Κ.Π.









