Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Μαθητές και μαθήτριες της Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Ρομποτικής – Η συνάντησή τους με το δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Είναι οι ROBOBUILDERS, οι Lego Parea, οι Robohaio, οι Spike Roboτερόπιτες, οι Robostars, οι BrickBuilders, οι RoboExperts, οι RoboHearts και διαθέτουν τόση δημιουργικότητα, ευφυία και φαντασία όσο και τα ονόματά τους!

Πρόκειται για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της Αλεξανδρούπολης που υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής UML εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο διαγωνισμό της Robotics Championship στην Oradea της Ρουμανίας τον Μάιο του 2024 και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό της F.I.R.A. στη Βραζιλία τον Αύγουστο του 2024!

Τα παιδιά, στη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη συνομίλησαν μαζί του για τη μοναδική εμπειρία που είχαν, πώς ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις του διαγωνισμού και έφτιαξαν εφευρετικά ρομπότ για να εκτελέσουν τις αποστολές που είχαν.

Η αφοσίωσή τους στη ρομποτική και η διαρκής προσπάθειά τους για τη βελτίωση και την καινοτομία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, αποδεικνύοντας ότι η αφοσίωσή τους, η επιμονή και η δεξιότητά τους, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας!

Ευχόμαστε στα παιδιά να συνεχίσουν να εξερευνούν τον κόσμο της τεχνολογίας και της ρομποτικής με τον ίδιο πάθος και αφοσίωση, αποτελώντας πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τους συμμαθητές τους αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη