Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Μαθητής του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης κέρδισε το 2ο  βραβείο στον διαγωνισμό “Αρχιμήδης”

Το 2ο βραβείο στην 39η Εθνικής Μαθηματική Ολυμπιάδα  «Ο Αρχιμήδης» κέρδισε ο Χρήστος Αποστολίδης, μαθητής της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Λεονταρίδειο». Μία μεγάλη επιτυχία για το ίδιο και για ολόκληρη την Αλεξανδρούπολης αλλά και τον Έβρο, ωστόσο η πορεία του δεν σταματά εδώ. Το Σάββατο 16 Απριλίου θα συνεχίσει στον προκριματικό διαγωνισμό.

Με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας συγχαίρει τον μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου και όσους τον βοήθησαν και του εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια:

«Το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τον ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, μαθητή της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Λεονταρίδειο», για τη διάκριση του στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο Αρχιμήδης” που διεξήχθη στις 26 Φεβρουαρίου 2022 και τη βράβευση του με το Β’ Βραβείο! Ακόμη του εύχεται καλή επιτυχία στον προκριματικό διαγωνισμό που θα συμμετάσχει το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022.  Συγχαρητήρια αξίζουν, ακόμη, στους γονείς του, στους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και σε όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία.»

Καλή επιτυχία Χρήστο και από όλους του συνεργάτες του focustonevro.gr!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη