Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πολυκοινωνικό: Με διπλό χτύπημα η δημοτική αρχή τονίζει πως “η επέλαση της ψευτιάς τελείωσε!”

Με δύο δελτία τύπου, ένα από το Πολυκοινωνικό και ένα από την πρόεδρο του, Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου απάντησε η δημοτική αρχή στις καταγγελίες του πρώην αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση περί περαιτέρω αποψίλωσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών. Χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς θέτει σειρά ερωτημάτων που απευθύνονται στο πρώην αντιδήμαρχο Φερών, αφήνοντας σαφείς μομφές για τα πεπραγμένα της θητείας του, ενώ εντύπωση προκαλεί η αναφορά για τα ΜΜΕ που «τόλμησαν» να αναδημοσιεύουν την καταγγελία και ζητείται από αυτά να ανασκευάσουν δημόσια…

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Πολυκοινωνικού:

Διαβάσαμε τόσο στην προσωπική σελίδα του κ. Γκότση, πρώην Αντιδημάρχου Φερών, όσο και σε τοπικές ιστοσελίδες, δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρονται ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες αναφορικά με αποφάσεις και ενέργειες του Πολυκοινωνικού και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επειδή κάθε απόφαση και ενέργεια έχει ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού προς τους πολίτες και σε καμία περίπτωση την «αποψίλωση των Φερών» όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο πρώην Αντιδήμαρχος και τα τοπικά ΜΜΕ, των οποίων η αξιοπιστία αμφισβητείται, καθότι αναπαράγουν δημοσιεύματα άκριτα και χωρίς να επιβεβαιώνουν την ακρίβεια του περιεχομένου τους, όπως οφείλουν.

Επειδή στην πραγματικότητα δεν μειώνεται το προσωπικό, καμίας δομής, αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού, που προέκυψαν στην υπηρεσία είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση του εξειδικευμένου προσωπικού στις αντίστοιχες θέσεις χωρίς να μειώνεται ο αριθμός των εργαζομένων και οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Αντίθετα ενισχύουμε όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη όπως προκύπτει καθημερινά στην υπηρεσία μας, ούτως ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των Δημοτών μας, σε όλες τις δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Μάλιστα θα τεθούν άμεσα στη διάθεση των ΜΜΕ και όλων των πολιτών όλα τα σχετικά στοιχεία λεπτομερώς.

Επειδή οι δηλώσεις του κ. Γκότση και τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι ψευδή και συκοφαντικά, καλούμε τόσο τον πρώην Αντιδήμαρχο όσο και τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις ψευδείς ειδήσεις να ανασκευάσουν δημόσια, να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να παύσουν στο εξής κάθε αναπαραγωγή, άλλως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της κας Ποϊραζίδου:

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2019, η 1η και σαφής εντολή του νέου Δημάρχου προς όλους εμάς τους συνεργάτες του, ήταν να επικεντρωθούμε στο έργο μας προς όφελος των συνδημοτών μας.

Να δουλεύουμε μεθοδικά, ήρεμα και παραγωγικά.

Χωρίς συγκρουσιακές τακτικές, εκδικητικές λογικές και γελοίους λαϊκισμούς. Με πνεύμα συνεργασίας, με σύγχρονες αντιλήψεις και διαφάνεια.

Να κοιτάμε μπροστά.

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2019, η παράταξη ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ (πλην ενός), αντί συγχαρητηρίων προς τους νικητές ως είθισται από πολιτισμένους ανθρώπους, ξεκίνησε την νέα θητεία με απειλές, ύβρεις και ψεύδη προς την νέα δημοτική αρχή προσβάλλοντας τους πολίτες που την έστειλαν στην αντιπολίτευση.

Ένα χρόνο μετά ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης, ομολόγησε ότι η επιλογή του να μη συγχαρεί με χειραψία κατά την ορκωμοσία τον Γιάννη Ζαμπούκη για την νίκη του, ήταν επιεικώς ΛΑΘΟΣ για να μη την χαρακτηρίσω διαφορετικά.

Εμείς οι Φεριώτες είμαστε υπερήφανοι, διότι στην πορεία του χρόνου, ο τόπος μας ανέδειξε σπουδαίους ανθρώπους.

Επιστήμονες, πολιτικούς Πανελλαδικής εμβέλειας, αυτοδιοικητικούς, επιχειρηματίες και επαγγελματίες με πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά.

Αυτοί οι άνθρωποι μας έκαναν να λατρεύουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας και να είμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε μας καθηλώνει στην οπισθοδρόμηση και προσπαθεί να φρενάρει την πορεία μας προς την ανάπτυξη.

Πάντα όμως σε μια κοινωνία πολιτών υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που θολώνουν ευτυχώς για λίγο την καθαρότητα της.

Πάντα σε μια δυναμική πορεία, υπάρχουν και οι παρενθέσεις που την αμαυρώνουν ευτυχώς προσωρινά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με τίμησε αναθέτοντας μου την μεγάλη ευθύνη της αναδιοργάνωσης και της ανάπτυξης του Πολυκοινωνικού του Δήμου και των κοινωνικών δομών που αυτό στηρίζει.

Με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη των εργαζομένων στο Πολυκοινωνικό, ξεκινήσαμε με όρεξη και πάθος να το κάνουμε πρότυπο Πανελλαδικά.

Ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαϊκισμού κ. Γκότσης, συνεχίζει να ξεχνά ότι είναι…πρώην. Ξεχνά ότι τα ψεύδη και την υποκρισία του τα τιμώρησαν οι Δημότες.

Σαν Φεριώτισσα, δεν θα επιτρέψω σε κανένα πολιτικό σαλτιμπάγκο να παραπλανά και να εξαπατά, σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις τους συντοπίτες μου στις Φέρες, για να θολώσει κι άλλο τα ήδη βρώμικα νερά που δημιούργησε κατά τη θητεία του.

Η επέλαση της ψευτιάς τελείωσε!

Μέσω των τοπικών ΜΜΕ, οι Δημότες θα ενημερωθούν έγκυρα με έγγραφα και φωτογραφίες, για τον άνθρωπο που επί δέκα χρόνια πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για να κρύψει την ανεπάρκεια του στην αυτοδιοίκηση.

Τον άνθρωπο που δεν διστάζει να τρυπώσει σε αίθουσα αν χρειαστεί και από την καπνοδόχο για να βρεθεί δίπλα σε Γραμματέα, Υπουργό, Πρόεδρο, ακόμη και τον Πρωθυπουργό, για να επιδείξει πλασματικές γνωριμίες, μήπως και τον συμπεριλάβουν κατά λάθος στο περιφερειακό ή στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος, μιας και ο Δήμος τελείωσε γι αυτόν.

Η ενημερωτική ατζέντα της εβδομάδα που ξεκινά περιέχει ερωτήσεις όπως:

● Αληθεύει ότι τη δομή “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” που δημιουργήθηκε επί Δημαρχίας Γιώργου Ούστογλου, ο κ. Γκότσης την λειτουργούσε σαν σίτιση και μόνο σαν σίτιση;
● Παρενέβαινε ο κ. Γκότσης στην επιλογή των ωφελουμένων για τα δέματα του κοινωνικού παντοπωλείου;
● Παρενέβαινε για τους ωφελούμενους στη δωρεάν διανομή φαγητού;
● Παρενέβαινε στην δωρεάν διανομή φρούτων (και ακτινιδίων) και χυμών;
● Ξεχνά την μετακίνηση στην Αλεξανδρούπολη επί θητείας του τριών διοικητικών υπαλλήλων της Δημοτικής ενότητας Φερών (Μ.Ε., Κ.Μ. και Σ.Μ.) γιατί δεν ήταν αρεστοί και ημέτεροι;
● Ξεχνά την τοποθέτηση μονίμου υπαλλήλου της καθαριότητας, κατοίκου Φερών ( Α.Β.) με 6 παιδιά, στην Τραϊανούπολη; ● Ξεχνά την μετακίνηση της νοσηλεύτριας του ΚΑΠΗ Πέπλου (Λ.Π.) στην Αλεξανδρούπολη (δήθεν για 3 μέρες την εβδομάδα, αλλά ουδέποτε επέστρεψε); Από τότε στο ΚΑΠΗ Πέπλου δεν υπάρχει νοσηλεύτρια.
● Ξεχνά την παράνομη μετακίνηση της – εκ Πέπλου καταγόμενης – κοινωνικής λειτουργού (Χ.Δ.) από την Τραϊανούπολη στην Αλεξανδρούπολη για να εκτελεί χρέη υπεύθυνης αποθήκης ΤΕΒΑ;
● Τι ισχύει με τα καθήκοντα συγγενή του κ. Γκότση και πρώην εργαζόμενου σε πρώην Βιομηχανία της περιοχής Φερών; Που εργαζόταν επί 9 χρόνια θητείας του πρώην Αντιδημάρχου; Και που εργάζεται σήμερα;
● Ποιο έργο εγκαινίασε περιχαρής ο κ. Γκότσης με τον αρχηγό του λίγες μέρες πριν αποτελέσουν παρελθόν σαν δημοτική αρχή; Που τοποθέτησαν και μαρμάρινη πινακίδα σαν δικό τους έργο; Στο κτήριο που κτίστηκε επί δημαρχίας Παναγιώτη Τσέκη; Στη δομή Κ.Η.Φ.Η που
δεν υπήρξε ποτέ; Στη δομή ΚΑΠΗ που ξεκίνησε σαν νομικό πρόσωπο επίσης επί δημαρχίας Τσέκη. Στη δομή Μέριμνας που έγινε επί δημαρχίας Νίκου Μανούση με πρόεδρο ΔΕΤΑΦ Δημήτρη Κολγιώνη; Στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» που έγινε επί δημαρχίας Γεωργίου Ούστογλου; Υπάρχει όριο στη γελοιότητα;
● Πόσο νόμιμα ήταν τα μαγειρεία Φερών που με φανφάρες και πανηγυρισμούς εγκαινίασε;
● Τι γνωρίζει για τις ανεξέλεγκτες αποθήκες με τα σημαντικά ελλείμματα στο Πολυκοινωνικό των Φερών που εγκαινίασε ο κ. Γκότσης; Προχωρήσαμε στην ψηφιοποίηση τους για να αποκατασταθεί η τάξη και η διαφάνεια.
● Τι γνωρίζει για τις ανεξέλεγκτες εισπράξεις από τους ωφελούμενους της σίτισης;
● Τι έχει να μας πει για τα ιστορικά ΜΗ ΕΡΓΑ του ο πρώην Αντιδήμαρχος αγενούς τομέα κ. Γκότσης:
○ Λύκειο Φερών
○ Σφαγείο Φερών
○ Αρδευτικό πετάλου Πέπλου
○ Νοικοκυριό και τάξη στη δημοτική περιουσία (Ακίνητη και κινητή)
○ Λειτουργία και ανάπτυξη του Δημοτικού ραδιοφώνου με ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είμαστε έτοιμοι να τα διαθέσουμε επιμελώς και λεπτομερώς σε οποιαδήποτε αρχή μας το ζητήσει και να παράσχουμε κάθε επιπλέον ενημέρωση που θα χρειαστεί.

Κλείνοντας ενημερώνω τον κ. Γκότση αλλά κυρίως τους αγαπητούς μου συνδημότες πως θα δώσουμε στη δημοσιότητα αδιάσειστα στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι ήδη στον 1ο χρόνο Δημαρχίας του Γιάννη Ζαμπούκη, στο Πολυκοινωνικό Φερών υπάρχει θεαματική ποσοτική και ποιοτική αύξηση των εργαζομένων αλλά και των υλικοτεχνικών υποδομών.

Γνωρίζουμε ότι θα λυπηθεί βαθιά ο κ. Γκότσης, αλλά δυστυχώς γι αυτόν και ευτυχώς για όλους εμάς τους Φεριώτες, σήμερα δε μιλάμε για αποψίλωση ούτε για αποξήλωση των υπηρεσιών των Φερών αλλά για αναβάθμιση και ενίσχυση τους.

Σήμερα μιλάμε για τη Μετά Γκότση εποχή.

Μιλάμε για νοικοκυριό, ευημερία και προκοπή. Γι αυτά αγωνιζόμαστε με υγιή σκέψη και ειλικρινή προσπάθεια.


Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη