Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Νέα αναβολή στη δίκη Τοπαλούδη – Έξαλλοι οι γονείς της που ήρθαν από τον Διδυμότειχο

Ο κοροναϊός ..χτύπησε για δεύτερη φορά της δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα αναβολή προκαλώντας τη έντονη αντίδραση των γονέων του θύματος που για μια ακόμα φορά ταξίδεψαν από το Διδυμότειχο στην Αθήνα για να καταθέσουν στη δίκη .

Η  νέα διακοπή δόθηκε για τις 6 Απριλίου 2022 και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση των γονεών της Ελένης Τοπαλούδη οι οποίοι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Ακολουθεί ο διάλογος των γονέων της Ελένης Τοπαλούδη μόλις έμαθαν πως η δίκη αναβάλλεται:

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη : Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.

Πατέρας Ελένης : Κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος : Το έχουμε κοιτάξει. 

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια το 2018, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

Μητέρα Ερατούς : Κάτω τα μάτια σας,  μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!

Μητέρα Γαρυφαλλιάς : Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα. 

Μητέρα Ερωτούς : Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς : Εδώ…μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες!

Μητέρα Ερατούς : Εξαιτίας αυτών δεν έχουμε τα παιδιά μας.

ΠΗΓΗ: in.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη