Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Νέα ημερομηνία για Γενική Συνέλευση και Εκλογές στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Με ανακοίνωσή του η Διοίκηση του Συλλόγου του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης κάνει γνωστό στα μέλη του την νέα ημερομηνία για την γενική συνέλευση και τις εκλογών του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τα οποία ορίζουν ότι τα μουσεία μένουν κλειστά μέχρι τις 15 Ιουνίου, το ΔΣ αποφάσισε εκ νέου την αναβολή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών του Συλλόγου «Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης», που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 Μαΐου ή σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, για τις 24 Μαΐου 2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών με σκοπό την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών για την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.                  Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου

2.                  Ανακοίνωση ισολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2019

3.                  Ανακοίνωση προϋπολογισμού 2020

4.                  Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής

5.                  Συζήτηση και έγκριση ή απόρριψη των υπ. αριθμ. 1,2,3,4 θεμάτων

6.                  Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

7.                  Διάφορα θέματα

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη