Νέοι γιατροί επέλεξαν τη Σαμοθράκη για να κάνουν το αγροτικό τους!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν στη Σαμοθράκη τους τρείς νέους γιατρούς που επέλεξαν να κάνουν το αγροτικό τους στο νησί. Σε ανάρτησή του ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης αναφέρει: 

“Τo Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης απευθύνει ένα θερμό καλωσόρισμα στους νέους αγροτικούς ιατρούς που ξεκινούν τη θητεία τους στο νησί μας. Η παρουσία σας εδώ θα συμβάλει στη βελτίωση και διατήρηση της ευημερίας και υγείας των κατοίκων και επισκεπτών της νήσου, και είμαστε ευγνώμονες για τη δέσμευσή σας να υπηρετήσετε την κοινότητά μας.

Κατανοούμε ότι η μετεγκατάσταση σε ένα νέο μέρος μπορεί να αποβεί πρόκληση, ωστόσο θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Όσα απαιτεί από άποψη δουλειάς η Σαμοθράκη, άλλα τόσα προσφέρει με την αμόλυντη φυσική ομορφιά της, την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Σας ενθαρρύνουμε να «βυθιστείτε» στην τοπική κουλτούρα και να ζήσετε τη Σαμοθράκη, όσο ζείτε στη Σαμοθράκη.

Ευχόμαστε να εξοπλιστείτε με επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες που θα σας φανούν πολύτιμες τόσο στη μετέπειτα επαγγελματική σας σταδιοδρομία όσο και σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σας.

Για ακόμη μια φορά, χαιρόμαστε που είστε κοντά μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να διατηρήσουμε την ποιότητα ζωής και υγείας των κατοίκων και επισκεπτών της Σαμοθράκης σε υψηλό επίπεδο.”

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης, Γεννάδιος Διαμαντόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin