Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Ντούμα στα 100μ πρόσθιο

Το καλύτερο…ήταν στο τέλος της πρώτης ημέρας στο  Acropolis Swim Open 2024.Ασημένιο μετάλλιο και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Ντούμα Ευάγγελο Εφραίμ με επίδοση 01:00.66 .

Ο Ευάγγελος – Εφραίμ Ντούμας, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη που προπονείται με τον ΟΦΘΑ και κολυμπάει με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, έκανε μια φανταστική κούρσα στα 100μ πρόσθιο. Τερμάτισε (δεύτερος) σε χρόνο 1:00.66 και κατέρριψε δύο πανελλήνια ρεκόρ: παίδων (ο ίδιος στις 20/4 είχε σημειώσει 1:01.88), εφήβων (το είχε ο Γιάννης Καρπουζλής με 1:01.11 από τις 8/12/2009)

Μια καταπληκτική εμφάνιση του 16χρονου Ντούμα που τόνισε : «Ήταν πραγματικά μια φανταστική κούρσα, Πίστευα στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου, η αλήθεια είναι πως δεν είχα φανταστεί πως θα σημείωνα μια τέτοια επίδοση. Ένιωσα όμως πολύ ωραία μέσα στο νερό, υπήρχε ανταγωνισμός, είχα δίπλα μου πολύ σπουδαίους αθλητές, και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τί έχει γίνει».

Πρόσθεσε ο καταπληκτικός Ντούμας: «Έχω δουλέψει πολύ για να επιτευχθεί αυτός ο χρόνος. Έχω αφιερώσει πάρα πολλές ώρες στο κολυμβητήριο με τους προπονητές μου, αναλύοντας τις κούρσες και τα λάθη μου. Και όλα αυτά βγαίνουν». Και με τρομερή αυτοπεποίθηση και χαμογελώντας: «Ασφαλώς και μπορώ να κάνω καλύτερο χρόνο. Είμαστε ακόμα στον Απρίλιο. Και όπως ήρθαν τα πράγματα, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΠΗΓΗ: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη