Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Νεκρός βρέθηκε ο 35χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Θάσο

Νεκρός βρέθηκε δυστυχώς ο 35χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από την Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος:

“Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 35χρονου αλλοδαπού αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή “ΑΡΣΑΝΑ” νοτιοανατολικά ν. Θάσου την 20/09/2023, γνωρίζεται ότι, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, εντοπίστηκε ο ανωτέρω χωρίς τις αισθήσεις του σε βραχώδες σημείο στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή και ανασύρθηκε από Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή κλιμακίου της οικείας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Στη συνέχεια, ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία ¨ΑΡΣΑΝΑ¨, ενώ στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.”

Να θυμίσουμε ότι οι έρευνες του λιμενικού είχαν ξεκινήσει από την Πέμπτη το πρωί όταν και δηλώθηκε η εξαφάνιση του 35χρονου. Το άρθρο εδώ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη