Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 56χρονος στην Ορεστιάδα

Πίσω από τον οικισμό του Πύργου Ορεστιάδας εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (10.12.2023) πτώμα ανδρός, ηλικίας 56 ετών. Ο νεκρός βρέθηκε σε μικρό ρέμα δίπλα στο δρόμο που οδηγεί στις νέες Εργατικές Κατοικίες και στα νέα νεκροταφεία της πόλης, πίσω από την επιχείρηση ΟΙΚΟΠΑΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το επιτόπιο ρεπορτάζ του Ράδιο Έβρος, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτα του θανάτου, αφού οι έρευνες είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο και εξελίσσονται. Νέα ενημέρωση (14:15) Σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες, ο θανών ήταν κάτοικος Λεπτής Ορεστιάδας και τις τελευταίες ημέρες τον αναζητούσαν οι οικείοι του, καθώς είχε να δώσει σήμερα ζωής από την Τετάρτη 6/12.

Φαίνεται πως συνήθιζε να επισκέπτεται το σημείο όπου εντοπίστηκε και έτσι οι υποψίες του πατέρα του οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό του. Με τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, περισσότερα όμως θα καταδείξει η ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος, το οποίο λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες διατηρείται σε καλή κατάσταση, προς διευκόλυνση πιο ασφαλών συμπερασμάτων.

ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη