Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ στην Προανακριτική για Παππά -Το προσωπικό στοίχημα του Κελέτση

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η σύνθεση των μελών της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα συμμετάσχουν στην Προανακριτική για την υπόθεση του Νίκου Παππά. Σύμφωνα με τα parapolitika.gr θα δοθεί χώρος σε κάποιους από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, όπως συνέβη και στην περίπτωση Παπαγγελόπουλου με τους Κυρανάκη και Κώτσηρα.

Ανάλογα με τις επιδόσεις τους, τα εν λόγω στελέχη θα μπορούσαν να εξελιχθούν περαιτέρω όπως έγινε με τον νυν υφυπουργό Δικαιοσύνης. Αν… καβαλήσουν το καλάμι, θα τους φάει η μαρμάγκα. Πάντως, επειδή το θέμα αυτό θεωρείται και είναι πραγματικά μείζον, αφού επί της ουσίας έχει να κάνει με άλλη μία σκοτεινή διαδρομή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είχε μάλιστα ως στόχο των έλεγχο του εγχώριου τηλεοπτικού τοπίου, το Μέγαρο Μαξίμου έχει υψηλές απαιτήσεις.

Το όλο σκηνικό βεβαίως αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τον πρόεδρο της Επιτροπής, βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση, πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι η ικανοποίηση του Μαξίμου για τα πεπραγμένα του Γιάννη Μπούγα, ο οποίος βρισκόταν στην αντίστοιχη θέση στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου τον οδήγησε στο πόστο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πηγή: parapolitika.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη