Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Για πρώτη φορά διαδερμική κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία μετρά η ομάδα του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, καθώς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδερμική κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής με την νεότερη μέθοδο της ενδοσκοπικής κατάλυσης με laser. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 14/7/2022 στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά,  διαδερμική κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής με την νεότερη μέθοδο της ενδοσκοπικής κατάλυσης με laser (Cardio Focus) από τον Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Δημήτριο Ν. Τζιακά και την ομάδα του, σε ασθενή με υποτροπιάζοντα επεισόδια συμπτωματικής κολπικής μαρμαρυγής.
 
Θα θέλαμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Προϊσταμένη της Αιμοδυναμικής Μονάδος κα. Ουλιανούδη και το Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς  και τους Τεχνολόγους της Αιμοδυναμικής Μονάδος, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της επέμβασης.
 
Σημαντική συμβολή στην επεμβατική διαδικασία διαδραμάτισε και το Αναισθησιολογικό Τμήμα με προεξάρχουσα την Επικ. Καθηγήτρια κα. Χλωροπούλου Πελαγία με το Νοσηλευτικό προσωπικό που την συνεπικούρησε και για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε.
 
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Καρδιολόγο κ. Κατσάρα Δημήτριο για το εκπαιδευτικό proctoring.»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin