Ντροπή! Στο νεκροτομείο παραμένει σορός αστέγου από τον Αύγουστο στο Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης – Καμία μέριμνα για την ταφή του

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία ενημερώθηκε από ανάρτηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης για επιστολή που εστάλη από τον διοικητή του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Ρούφου προς τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη, με την οποία ζητά από τον Δήμο να μεριμνήσει για την ταφή άστεγου δημότη, η σορός του οποίου παραμένει στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης από τις 12 Αυγούστου χωρίς καμία μέριμνα ταφής!

Η σημερινή επιστολή (11/10/21) κοινοποιήθηκε σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης καθώς και στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη επιστολή που στέλνει ο διοικητής του νοσοκομείου προς το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Η πρώτη είχε αποσταλεί την προηγούμενη Τετάρτη 6, Οκτωβρίου και μέχρι και σήμερα δεν είχε ληφθεί καμία μέριμνα, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, κάτι που τον οδήγησε να επανέλθει εκ νέου με την σημερινή επιστολή.

Μέσα από την ίδια επιστολή προκύπτει το γεγονός ότι και ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου μόλις πριν από μερικές ημέρες πληροφορήθηκε ότι ο άστεγος παραμένει άταφος, παρότι η σορός βρισκόταν στο νεκροτομείο από τις 12 Αυγούστου.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να ενεργήσουν το συντομότερο δυνατό αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Ακολουθεί η επιστολή του διοικητή του ΠΓΝΑ:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin